Ποιά είμαι

Είμαι η Βίκυ Πεταλίδου, δημιουργός του Better Life Lab και διαπιστευμένη  Coach, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Υγείας και Ευεξίας από τον IAPC&M.

Η καριέρα μου χτίστηκε σε απαιτητικά εταιρικά περιβάλλοντα όπου για πάνω από 26 χρόνια κατείχα θέσεις στο  marketing & digital marketinge-commerce  & customer service από όπου έχω αποκτήσει γνώσεις και πολύτιμη εμπειρία.

Γνώρισα τον κόσμο του coaching στις αρχές του 2020 όταν έψαχνα η ίδια λύσεις σε αδιέξοδα που αντιμετώπιζα και με ταλαιπωρούσαν καθημερινά για αρκετά χρόνια. Τελικά συνειδητοποίησα ότι ταξιδεύω στον κόσμο της προσωπικής ανάπτυξης όλη μου τη ζωή.

Πιστεύω πολύ στην αυτοβελτίωση και στην ισορροπία. Πρεσβεύω έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής που δεν περιορίζεται μόνο στην υγιεινή διατροφή αλλά περιλαμβάνει και τη σωματική άσκηση, τον ύπνο, τη διαχείριση του άγχους, την πνευματική ανάπτυξη κ.α.

Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να βοηθάει, ακροάτρια με ενσυναίσθηση, θετικά σκεπτόμενη, περήφανη μαμά και σύζυγος, πρέσβειρα της υγιεινής διατροφής και της άσκησης, λάτρης του καλού φαγητού, ακόλουθος της συνεχιζόμενης μάθησης, λάτρης της εξέλιξης και της αυτοβελτίωσης, υπέρμαχος της ανακύκλωσης, βιβλιοφάγος και λάτρης των ταξιδιών.

Ο στόχος μου

Ως Coach απευθύνομαι σε ανθρώπους που θέλουν να βάλουν τα κουτάκια του μυαλού τους σε μια σειρά, να ξετυλίξουν το κουβάρι των σκέψεών τους, να βρουν τί τους κάνει χαρούμενους, να συνειδητοποιήσουν την αξία τους και τις δυνάμεις τους, να αποκτήσουν ποιότητα ζωής, να θέσουν στόχους και να τους πετύχουν. 

Στόχος μου – να είμαι η επαγγελματίας Life & Wellness Holistic Coach που θα εμπνεύσει και θα κινητοποιήσει κάθε άτομο να φέρει στη ζωή του ισορροπία και να διεκδικήσει όσα του αξίζουν!

Το όραμά μου

Δημιούργησα το Better Life Lab για να αποτελέσει το εργαστήρι όπου μια καλύτερη ζωή γίνεται πραγματικότητα.

Το όραμά μου είναι να βοηθήσω κάθε άνθρωπο να κατακτήσει τα όνειρά του, να αλλάξει τη ζωή του, να αναγνωρίσει τις δυνάμεις του, να αποκτήσει δεξιότητες, να θέσει στόχους και να τους πετύχει. 

Να προσφέρω έμπνευση, υποστήριξη, ενθάρρυνση και ενδυνάμωση σε κάθε άτομο που θέλει να εργαστεί για να προχωρήσει μπροστά, να βγει από τη ζώνη άνεσής του και να πετύχει την αλλαγή που επιθυμεί.

"Μια μέρα θα ξυπνήσεις και θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν υπάρχει χρόνος για να κάνεις τα πράγματα που ήθελες.
Ξεκίνα τώρα!"
Paulo Coelho – "Αλχημιστής"
Shopping Cart