Προγραμμάτισε μια ΔΩΡΕΑΝ Συνεδρία Coaching

  • Θέλεις να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις που σε κατακλήζουν και σε αγχώνουν;
  • Θέλεις επιτέλους να ξεκινήσεις να δουλεύεις προς την επίτευξη του στόχου σου και να σταματήσεις τις αναβολές;
  • Θέλεις να σταματήσεις να βιώνεις στρες, φόβο, ενοχές;
  • Θέλεις να σε υποστηρίξει κάποιος που θα λειτουργεί ως σύμμαχός σου;
  • Θέλεις να ανακαλύψεις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου;
  • Αγαπάς τον εαυτό σου αρκετά ώστε να κάνεις το πρώτο βήμα;

Προγραμμάτισε σήμερα κιόλας μια ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία coaching μαζί μου χωρίς καμία υποχρέωση. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 30′.

Έλα να δούμε μαζί πώς μπορώ να σε βοηθήσω να πετύχεις αυτό που ονειρεύεσαι!

Η διαδικασία είναι απλή.

  1. Συμπληρώνεις στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σου για να επικοινωνήσω μαζί σου ή ΠΑΤΑΣ ΕΔΩ και κλείνεις τη μέρα και την ώρα που σε εξυπηρετεί.
  2. Επιβεβαιώνουμε το ραντεβού και θα λάβεις από μένα ένα σύντομο ερωτηματολόγιο που θα βοηθήσει την κουβέντα μας. Το συμπληρώνεις και μου το επιστρέφεις. 
  3.  Επικοινωνούμε όπως έχουμε συμφωνήσει (μέσω Google Meet, Skype, Viber ή Instagram). Φρόντισε να βρίσκεσαι κάπου ήσυχα, χωρίς περισπασμούς και φασαρία για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο αυτή την κουβέντα. Έχε κοντά σου ένα χαρτί και ένα στυλό για να κρατήσεις κάποια σημείωση.

Επικοινωνία

T: +30 6932 322100

vicky@betterlifelab.gr

Δες τί είπαν κάποιοι που συνεργάστηκαν μαζί μου

QUOTATION MARK

Έχω πάει σε αρκετούς ειδικούς και το μόνο που κατάφερνα είναι να θυμάμαι παλιά τραύματα και να μιλάω για το πώς αυτά με επηρεάζουν τώρα. Επιτέλους νομίζω βρήκα τον άνθρωπο που χρειάζομαι αλλά και το στιλ “θεραπείας” που μου ταιριάζει. Έχω βάλει τις σκέψεις μου σε μία σειρά και ξέρω που θέλω να πάω και τί πρέπει να κάνω.

Αλέξανδρος Κ.

QUOTATION MARK

Παρόλο που δεν γνώριζα πολλά για το Life Coaching, θέλησα να δοκιμάσω τη νέα αυτή εμπειρία κι η Βίκυ με βοήθησε να το κατανοήσω. Μου εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία. Ο ήρεμος τόνος της φωνής της, η θετική της αύρα, η ενθάρρυνση ήταν μερικά από τα θετικά της στοιχεία που με έκαναν να συνεχίσω τις συνεδρίες χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι το κατάλληλο άτομο για να σε οδηγήσει με τα σωστά βήματα στην επίτευξη των στόχων σου!

Αγγελική Λ.

QUOTATION MARK

Γνώρισα την Βίκυ σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, αφού έμεινα ξαφνικά άνεργη και έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Η Βίκυ με τον επαγγελματισμό της και την ενσυναίσθησή της με βοήθησε να κάνω αλλαγή πλεύσης, να συνειδητοποιήσω τις αξίες μου και τις δυνατότητες μου. Οι γνώσεις της, η αγάπη για το life coaching και το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο, την καθιστά απόλυτα αποτελεσματική. Είμαι πολύ ευτυχής που την γνώρισα!

Χρύσα Κ.
QUOTATION MARK

Είχα ακούσει πολλές φορές για το life coaching όμως δεν είχα ιδέα πόσο πολυ μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα! Η Βίκυ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτό! Είναι εξαιρετική επαγγελματίας, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και προσεγγίζει τα θέματα με μεγάλη ευστοχία και κατανόηση. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Α.Π.

Shopping Cart