Ατομικές συνεδρίες

Το coaching είναι μία σχέση συνεργασίας που δημιουργείται για να βοηθήσει ένα άτομο να αναπτυχθεί, να προχωρήσει από το σημείο που βρίσκεται και να φτάσει εκεί που λαχταρά και ονειρεύεται.

Το coaching είναι προσανατολισμένο στη δράση, την αλλαγή και το μέλλον.

Τί θα πετύχεις μέσω του coaching:

  • Θα βελτιώσεις τη σχέση σου με τον εαυτό σου, την οικογένειά σου, τους ανθρώπους στη δουλειά σου
  • Θα αλλάξεις την καθημερινότητά σου και θα υιοθετήσεις νέες υγιεινές, βιώσιμες συνήθειες που θα βελτιώσουν την υγεία και την ευζωία σου
  • Θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα συνειδητοποιήσεις τις αξίες σου και πώς κάθε σου ενέργεια βασίζεται σ’αυτές
  • Θα αναπτύσσεσαι ώστε κάθε μέρα να είσαι 0,1% καλύτερη/ ος από χθες
  • Θα μείνεις συνεπής στο στόχο και το πλάνο δράσης σου έχοντας εμένα ως accountability partner. Η συνέπεια είναι αυτή που σε πάει μπροστά!

Στις ατομικές συνεδρίες Coaching εσύ, η πελάτισσα/ ο πελάτης, ορίζεις το θέμα ενώ εγώ η coach, ορίζω το πλαίσιο της συνεδρίας και καθοδηγώ τη διαδικασία. Είμαι εδώ ως στενός συνεργάτης και συνοδοιπόρος σου ώστε να σε εμπνεύσω και να σε υποστηρίξω να αποκτήσεις την ποιότητα ζωής που ονειρεύεσαι. 

Εδώ δεν ισχύει το οne size fits all!

Μπορείς να επιλέξεις το πακέτο συνεργασίας που σε εξυπηρετεί με βάση τις δικές σου ανάγκες και τη δική σου διαθεσιμότητα.

Είσαι έτοιμη να φέρεις αλλαγές στη ζωή σου σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά;
Είσαι έτοιμη να βελτιώσεις τη ζωή σου;

Το καθημερινό άγχος και το κυνήγι με το χρόνο για τις υποχρεώσεις, τη δουλειά, τη φροντίδα του σπιτιού και των παιδιών, όλα αφήνουν ελάχιστο χρόνο για αυτοφροντίδα και προσωπική ανάπτυξη. Χάνουμε τον εαυτό μας.

Για να μπορέσεις να προσφέρεις με αγάπη στους άλλους χρειάζεται πρώτα να προσφέρεις στον εαυτό σου. Πιο εύκολα μοιράζεσαι από ένα γεμάτο φλυτζάνι παρά από ένα άδειο.

Αν θέλεις να ξαναβρείς τον εαυτό σου και να αποκτήσεις ισορροπία στη ζωή σου φροντίζοντας τον εαυτό σου, τότε αυτός ο κύκλος ατομικών online συνεδριών είναι η υποστήριξη που ζητάς για να ξανανιώσεις δυνατή.

Δεσμεύσου να αλλάξεις τη ζωή σου. Δώσε στον εαυτό σου 12 εβδομάδες για να δεις την αλλαγή.